Uw One-Stop voor dakgoot service

Dakgoot Service kan u voordelig en efficiënt helpen bij alle dakgoot problemen waar u last van ondervindt. Belangrijker nog, wij kunnen u ook helpen bij het voorkomen van een dakgoot lek en andere vervelende problemen.

Vogeloverlast onder dakpannen en goten.

Veel voor komend is dat vogels gaan nestelen onder de dakpannen en voor veel overlast zorgen ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook isolatie wordt door de vogels stuk gemaakt wat schimmelvorming geeft. Wij verwijderen de nesten en eventueel impregneren het houtwerk tegen schimmelvorming.

Wij kunnen ook het dak opnieuw isoleren zodat warmte- en koud verlies tot het minimum wordt beperkt.

Wij plaatsen een dakvoetprofiel tegen het nestelen van de vogels onder de dakpannen in de goot.

Het dakvoetprofiel wat wij plaatsen is gegarandeerd vogeldicht en tegen opspattend water vanuit de dakgoot en smeltende sneeuw.

Vogelpennen.

Naast duivenpinnen werken wij ook speciale vogelpinnen voor mussen, spreeuwen of meeuwen, waarmee voorkomen wordt dat deze vogels op randen, dorpels en goten gaan zitten. De stalen pennen staan op een kunststof voet en worden met speciale kit bevestigd. Er bestaan ook speciale profielen voor zonnepanelen en met een metalen voet.
.
Vogelschroot.

Met vogelschroot wordt voorkomen dat spreeuwen en huismussen onder dakpannen nestelen. Bij voorkeur plaatst vogelschroot op de tweede panlat, waardoor een nestplek onder de eerste rij met dakpannen overblijft. Zo kunnen vooral bedreigde huismussen alsnog een nestplek vinden, terwijl ze verder geen overlast onder de rest van het dak veroorzaken.

Wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen, mail info@dakgootservice.com

Bezoekadres:

Groeneweg 162 S
3981 CP Bunnik
Nederland

Algemene voorwaarden
info@dakgootservice.com
www.dakgootservice.com

Telefoon:

Tijdens kantoor tijden

085 - 0601 162
06 - 275 975 78
06 - 242 583 80

Buiten kantoor tijden
06 - 275 975 78